Værstasjon

Hardware

Oregon Scientific WMR300 Værstasjon.

Dette systemet gir deg informasjon om været via flere sensorer på forskjellige målenivåer med høy nøyaktighet. Alle sensorene er koblet til en senderboks som er drevet av batterier og solenergi, hvor signalene sendes trådløst og viser dataene på hovedenheten LCD-skjermen innendørs.

Systemet husker data for en viss tid som den overvåker og analysere vær status. Du kan også eksportere data til PC eller annet utstyr via kabel og analysere data systematisk. Systemet kan utvides med opptil 8 termometer og fuktighetssensorer og også kompatible med de andre værsensorer.

Oregon Scientific WMR300

Software

Meteobridge er en liten enhet som kobler din personlige værstasjonen til offentlig vær nettverk som "Weather Underground" eller egen webserver. Dette gjør at du kan mate mikro klimadata til et vær nettverk på Internett og å ha den der synlig fra der du er. Alt du trenger er tilgang til Internett, for å nå værnettverkets nettsider, der du kan inspisere dine nåværende og historiske data. Med det kan du også dele dine værdata med venner og du aktivt deltar i et stort nettverk av vær entusiaster som også deler sine værobservasjoner.

Meteobridge PRO er Meteobridge programvare som kjører på spesialisert maskinvare og tilbyr flere funksjoner som lokal sensor data lagring, Display, interne sensorer, og mer. Meteobridge PRO kan gjøre alt Meteobridge kan gjøre og mye mer. Meteobridge PRO kommer i en solid metall kabinett og gir ekstern antenne for WiFi drift og å lese sensordata som sendes av værstasjon sensorer i 868 eller 915 MHz-båndene(Gjelder bare davis stasjoner). Eller via USB. Meteobridge PRO er på størrelse med en fyrstikkeske.

Meteobridge PRO

Meteobridge PRO er koblet til internett tråløst, men kan bruke kabel. Den er koblet til wmr300 stasjonen via USB.

Enheter

SpråkIkon


Temperatur

Luftfugtighet

Trykk

Vindhastighet

Vind vindkast

Nedbør

Solstråling

Snø

Tilsynelatende temperatur

Duggpunkt

UV

Synlighet

Skybase

Evapotranspirasjon

Temperatur inne

Fuktighet inne


Soloppgang

Solnedgang

Månen opp

Månen ned

Time

Menu

Fra

Til

Fullskjerm

Eksporter som bilde

Innstillinger

Hjemmeside

Webkamera

Tabell

Graf

Kart

Stabilt

Stigende

Fallende

Advarsel

Breddegrad

Lengdegrad

Historie

Solformørkelse

Måneformørkelse

GPS

Høyde

Dag

Måned

år

Høy temperatur

Lav temperatur

Dag

Natt

Vår

Sommer

Høst

Vinter